ML Huolto

Optimointi

Ohjelmoinnit Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella.

Tältä listalta voit hakea oman ajoneuvosi tiedot.  Listalta löytyy suurin osa ohjelmoitavista autoista, mutta lista ei ole kaiken kattava.  Jos omaa ajoneuvoasi ei löydy => kysy rohkeasti!

Kaikki ohjelmat on testattu penkissä ja tehty yksilöllisesti.

  • Teholukemat eivät ole liioiteltuja
  • 14-päivän palautusoikeus

Ajoneuvon valitsin antaa yhden vaihtoehdon, joka on keskimmäinen versio dieselmalleissa. Tämä versio on taloudellinen, mutta tehoakin on riittävästi. Bensamalleihin on vain yksi vaihtoehto, jonka valitsin antaa.

Dieselmalleihin löytyy myös taloudellisuutta painottava vaihtoehto (ns.eco ohjelma) ja maksimitehon ja -väännön antava ohjelma.

Kaikki OBD portin kautta onnistuvat henkilö- ja pakettiautojen ohjelmoinnit 280€. Hinta sisältää alv lisäksi myös kaikki optiot, esim egr ja dpf poistot. Muutoin ohjelmoinnit 340€ muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Nyt myös Tuikun ohjelmien jälleenmyynti, hinnat alkaen 500€

Yksittäiset vikakoodien, egr tai dpf, tms poistot alkaen 180€

Käynnistykseneston kopiointi esim. käytettyyn ohjainlaitteeseen tai virtalukkoon onnistuu useissa tapauksissa. Voit välttää uuden oston merkkiliikkeestä.

FAQ

Läpäiseekö lastutettu/optimoitu auto katsastuksen päästö- ja obd-mittaukset?

Kyllä, ongelmitta. Mitattavat päästöt eivät lisäänny eikä ohjelmointi aiheuta vikakoodeja. Suosittelemme silti, että muutoskatsastat autosi. Muutoskatsastukseen vaaditaan todistus tehoista sekä päästömittaus. Lisätietoja muutoskatsastuksesta löydät esimerkiksi sivustolta https://www.traficom.fi/fi